Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-12-27

Mysväder


Strålande sol idag men lite kyliga vindar. Med klart väder följer lite kallare nätter så på morgonkvisten är det lite svalt i huset. Värmepumpen orkar inte riktigt hänga med i svängarna, men bara solen tittar fram kan vi öppna fönster och dörrar och släppa in lite go värme.

Ansade äppelträd

Vår fina palm, inhägnad eftersom Otto gillar plymerna

Rabarbern Anders hade med sig lever! Trots att Otto rev upp och tuggade på den

Vi hade tänkt börja ta tag i undervåningen idag men solen sken så gott att det blev en långpromenad med våra skyddslingar istället, efter den blev det lite trädgårdsarbete och hundvård. Dom rackarna fäller rejält så kammen åkte fram och ansenliga hårtussar hamnade på backen i stället för golvet inomhus.

Lite bobyggarmaterial som hundarna så snällt delar med sig av

Lite arbete med hägnets hemsida  har det blivit också. Finns det någon av våra läsare som är bra på tyska månntro? Det skulle vara toppen om man hade den på tyska också.

Räkningen på reparationen av värmepumpen fick vi också idag, det ska vi försöka få tillbaka från företaget som levererade pumpen. det ska ju gå på garantin men det är ju inte så lätt när den är köpt i Sverige och den finns i Portugal. Ska bli intressant och se om dom går med på det.

En liten snutt på busande hundar, för en gångs skull ligger Otto underst

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: