Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-02-19

Återlämning och födelsedagssång i skolan


Så var ordningen återställd till Loffes stora förvirring. Vi lämnade tillbaka fåglarna till Ann och Dave i dag. När vi gick ut genom dörren med dom stod han på andra sidan och gläfste som en galning och när vi kom hem igen for han runt och letade. Han insåg ganska snabbt att de inte fanns kvar så nu tar han sina rymmarturer igen när vi kommer hem.
I stället för fåglar fick vi bilen full med grejer som jag ska försöka sälja på marknaden i Mars till förmån för hägnet. Ann hade fått en massa saker från några som skulle flytta tillbaka till England. Det är bland annat en hög med flotta, en del nya, tennisracket, böcker, dvd:er, musikmaskin, frisyrredskap och en massa annat. Hoppas nu bara att det blir bra väder när det är dags.

Massor med prylar och mer ska det bli bara dom gått igenom allt

Tisdag och skola igen efter karneval-lovet. I morgon ska vi ha prov så det var genomgång av allt vi ska kunna. Som tur är får vi ha våra anteckningar med oss vilket inte är någon garanti. Vi gjorde en del övningar i dag med dessa anteckningar bredvid oss men inte fick vi alla rätt för det inte! Ska bli intressant att se hur det kommer att gå.
En av våra klasskamrater, Colin, fyllde år i dag. han bjöd på tårta på fikarasten och efter det sjöngs det på portugisiska för honom. Läraren Dacio skrev upp födelsedagssången på sin tavla och alla (utom jag och Tina som filmade) sjöng för honom, kan lova att han var generad.


Colin står längst fram i skinnjackan

Nu måste vi försöka plugga in lite till i morgon, trots att vi haft tid på oss har vi inte varit alltför flitiga med det. Av någon anledning tar dagarna slut alltför fort och för mycket händer runt m kring hela tiden så det blir tyvärr inte så mycket tid över för pluggande. Det lär straffa sig i morgon :-/

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

3 kommentarer:

Märit i Mariehem sa...

Fint att ni fick saker att sälja! Många bäckar små..

Håller tummarna för att ni kommer helskinnade från provskrivningen!

/Märit

Anonym sa...

Lycka till i morgon.
Rymmartur = motion.
Kram ML med familj

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej på er båda!
Tack för lyckönskningarna.
Helskinnade kom vi hem men papperen blev inte helt i fyllda, hur svårt som helst. Men lite fixade vi nog i alla fall :-)
/Annelie