Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-02-01

Vv-beredare och social evening


I morse plockade vi ihop en hög verktyg och for till hägnet för att sätta upp varmvatten-beradaren som Maud Nilsson, Annelie Nilsson, Majny och louise Gillberg varit så gulliga och samlat i hop pengar till. medan Hasse borade, skruvade och tänkte ut vilka kopplingar och rör som behövdes gav jag carmen ett handtag med rengöringen eftersom hon är ensam denna vecka. Efter förättat värv gick vi till fiket runt hörnet och fick oss en välbehövlig fika  och en macka.

Beredaren på plats, bara detaljerna kvar

Hasse jobbar på

I kväll var det en "social evening" på en restaurang här i stan. Det är en massa inflyttare som träffas över ett glas vin eller nå´t, surrar och har allmänt trevligt. Det var levande musik i matsalen så vi förflyttade oss dit och intog en liten måltid. Hasse åt en sallad med räkor och kyckling och jag tog en vegetarisk rätt som bestod av pasta med vitlöksdränkta burkchampioner, ingen höjdare precis.

Social evening

Vädret har varit helt fantstiskt de sista dagarna. I dag var det 19°, lite vind och strålande sol. En föraning om den nalkandes våren. Vi njöt extra mycket eftersom regnet ska komma tillbaka i morgon. 
Loffe smet ut och härjade runt i björnbärssnåret. Det var ett himla liv och när han väl kom hem var halva han alldeles blodig men inga skador. Antagligen har han fått tag på en råtta eller kanin. Det blev en dusch för honom med och sedan slocknade han totalt i soffan med resten av gänget.

Soffan ockuperad

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

3 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Det är bestämt en riktig "bushund" ni har, som inte går att hålla inom "lås och bom" ha ha. Tur att de andra två är lugnare. Har läst på era tidigare inlägg och fått oss ett gott skratt, ja ni förstår nog att det gällde Hasses nya frisyr. Vi har lite problem med wifi här det funkar visst bara ibland, och nu är klockan snart midnatt och då verkar det funka.:)
Kram på er.

Märit i Mariehem sa...

Så fantastiskt skönt för er att få varmvatten på hägnet!
Eloge till dina vänner som skänkt pengar!

/Märit

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Maggan o Ingemar - Nja, det är bara en som håller sig lugn och det är Duro, de andra två är synnerligen vidlyftiga.
Om två veckor sådär har det väl växt ut tillräckligt för en putsning. Stackars hasse vad han får stå ut med :-) Men kul var det...

Märit - Fattar inte att dom stått ut så länge, men vad göra när ekonomin inte tillåter.
De som skänkt pengar är helt underbara, de hjälper hägn i fler länder än detta, helt enkelt fantastiska människor!

/Annelie