Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-03-28

Slantarna rullar men fint blir det


I dag blev vi lite fattigare. Inköpsresa gick till Abrantes där vi införskaffade glasbetong med alla nödvändiga tillbehör till duschväggen samt en toalettstol, den gamla toastolen var så ofräsch så det var inte sant. Hasse var så sugen på att se hur det skulle se ut så hela glasväggen är nu på plats. Morgondagen kommer att ägnas åt att få dit toastol, duschmoj och handfat. Så spännande att se hur det kommer se ut när allt är klart.


Den 4 April är det International Stray Animal Day. För att "fira" dagen och göra Tomarborna uppmärksamma på alla övergivna hundar har jag arrangerat en "Dog Walk" med hägnets hundar. Förhoppningsvis kommer massor med folk och vi går med hundarna på promenad i stan och visar upp dom. Vi har gjort reklam för eventet på Facebook och Carmen har bjudit in både skolor och brandkåren, vi får se om dom kommer. Har gjort ett flygblad också som jag for runt till olika butiker med. När jag frågade om det var okej att sätta upp dom blev svaret "Sim Senhora", måste säga att det är en ovan och märklig känsla att kallas Senhora,

Portugisiskan är inte min förtjänst...

På senaste tiden har det kommit många spam-inlägg på bloggen. I början hamnade dom automatiskt i spamkorgen men Blogger har väl ledsnat så nu dyker dom upp så alla kan läsa om hålfotsinlägg och Viagra. Så fort jag ser dom så rensas dom bort men man sitter ju inte vid datorn hela tiden så ibland ligger dom kvar ett tag. Hoppas ni har överseende med det.
Det är dilemmat med att inte ha Kaptcha, dvs att man måste skriva in en viss text som visas på en bild innan inlägget kan publiceras. Vi har inte Kaptcha aktiverat för den är så hiskeligt svårläst, alltså får vi ta smällen med spam.

Otto hälsar på hästar

Otroligt vad regnet gjort med marken.

Man tänker på Grand Canyon eller något liknande när man åker förbi

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

4 kommentarer:

Maud sa...

Det blir jättefint efter renoveringen!!
Vad bra att ni försöker få folk att engagera sig i hundarna. Hoppas det kommer många!

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Tack tack, vi är så nyfikna på slutresultatet.
Vi håller tummarna att mer eller mindre hela stan dyker upp, men så lär det inte bli. Är glad om det kommer 10.
Ha det så gott
/Annelie

Anonym sa...

Glad Påsk så här i elfte timmen!Hoppas att det kommer mycket folk och tittar på hundpromenaden. Det där med Spam är ju inget kul. Du kan väl aktiveran Kaptcha igen så får vi kämpa på med texten som ska tydas.Hellre det än att du får Spam, det kan väl vara virus i Spam också?
Agneta & Robi

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Glad påsk på er med!
Jag tar hellre spammen än att ni ska bli galna på förvridna bokstäver. Det är ingen fara med spam och virus i kommentarerna, värre är det när det kommer spam i mailen.
Ha det så gott och må våren komma till er snart!

/Annelie och gänget