Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-03-22

Lite blandat


Dagen har mest ägnats åt arbete på hemmaplan. Hasse har fått dit nästan hela golvet i nedre badrummet. En hel del pyssel har det varit med att kapa de små små bitarna där det behövs för att det ska bli så perfekt som möjligt. Fixen tog slut så det blir en fortsättning under morgondagen.

Ser rörigt ut men det blir bra till slut

Jag har fixat min Apelsinsoppa som ska närvara vid Apelsinfestivalen i morgon och ägnat mig åt städning. Inte den juvligaste syssla precis men ack så nödvändigt. Speciellt med fyra jyckar som hårar och drar in allsköns skräp. man ser inte att Otto fäller päls när man klappar honom men jag kan lova att det syns på golvet utefter väggarna, numer krävs dammsugning varje dag!

Det har varit en ljuvlig dag i dag trots ganska mycket vind. I natt öste regnet ner så vi trodde att det skulle bli ännu en regnig dag men turligt nog förvandlades det till en solig och varm dag. En försmak på vad som komma skall. Hundarna har kunnat vara ute hela dagen och rasa av sig vilket är underbart, både för dom och för oss.
Rufus anpassar sig fint och idag lekte han och Otto lite grann. Så härligt att se.

Hästgård vi passerar på våra promenader där fölningen har kommit igång

Och mittemot går åringarna

Vi var in till Tomar för att shoppa lite, bl a tyg inför mprgondagen. Tygaffären ligger vid domstolen och hitta en laglig parkering där är inte lätt i detta dubbelparkeringarnas land. Bilarna står huller om buller, både dubbel- och trippelparkerade. Man förväntar sig att folk parkerar lagligt utanför en domstolsbyggnad, men icke. Vi gjorde som portugiserna och parkerade högst olagligt och ställde oss bredvid en trippelparkerad bil. Vad kallas det då tro, kvadrupel?

Svårt att fånga kaoset på bild

På kvällningen kom Mandy och John över med Mandys apelsinmarmelad som också ska vara med i morgon. När dom ändå var här passade vi på att ta ett glas vin och ha en trevlig pratstund.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller verkligen tummarna för apelsintvålen och dito soppan!! Det är så härligt att se filmerna med hundarna som badar och leker. Jag tror att det löser sig med Rufus och Loffe. Loffe är ju dock en Jack Russel och dom sätter man sig inte på i första tagen, men det kommer. I dag har
det faktiskt varit lite dagsmeja!!
Agneta & Robi

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Tack för att du höll tummarna men det hjälpte dessvärre inte. Glädjande var ändå att Mandys marmelad vann första pris så hägnet fick 100€ och en liten staty.
Det blir nog bra med hundarna till slut, inte ens Loffe kan orka med att vara sur hur länge som helst.
På tiden att dagsmejan kommer till er, hoppas bara den fortsätter så.
Ha det så gott
/Annelie