Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-06-02

Traktorn räddad


Traktorn tillbaka på fast mark igen med hjälp av grannens lilla traktor. Hasse hade först tänkt använda CV2:an vilket inte hade varit en så bra idé då den är så lätt och har en pyttemotor (inte stark). Det var kämpigt nog med grannens traktor som gärna ville ställa sig på ”bakbenen” men efter lite trixande kom den upp. En del olja har läckt ut så nu behöver den lite översyn.
Här kommer en följetong i bilder


Fel vinkel först...

... som ändrades till en bättre vinkel
Jag har ägnat en del av dagen till att sitta vid symaskin och fixa gardiner till nedervåningen. Dom har lite tråkiga gardiner här i Portugal så det blev till att ändra lite på dom. De allra flesta är bara tråkiga hängen som täcker hela fönstren och så vill vi inte ha det, det är ju trevligt att kunna se ut på naturen och kunna hålla koll på vädret.
När jag ändå höll på så blev det några kuddfodral av tyget som blev över på gardinerna i vardagsrummet.

Köksgardin, och man kan fortfarande se ut

Idag har det varit varmt, nästan för varmt. Nu är klockan 21.45 och dörren står på vid gavel och man svettas som attan, 25° inomhus.
Jag skulle egentligen stått på marknad idag men fick en gräslig huvudvärk och då är det inget vidare att stå en heldag i gassande sol, så det blev lite nytta gjort hemma istället.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är nog lite avis på Hasse, tänk att få ha en egen traktor.

MVH / Åke i GBG

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Små pojkar - små leksaker, stora pojkar - stora leksaker.
Hasses valspråk: Every man need a tractor.