Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-10-23

Besök


Det har inte varit en sådär jätteaktiv dag. Visserligen har dammsugaren fått jobba och Hasse pillade lite i badrummet men det är synd att säga att vi slitit ut oss. Vädret inbjuder inte till så mycket aktivitet heller, definitivt inte utomhus. Med jämna mellanrum öser regnet ner för att däremellan låta solen skina en stund. Man vet aldrig hur man ska vara klädd eftersom vädret överraskar hela tiden.

På eftermiddagen kom Lars-Göran och Mait förbi på en fika. Dom har följt oss på bloggen och var som lite nyfikna att se allt live och det är alltid lika roligt att träffa våra läsare.


Fina blommor hade de med sig

Vi har anmält oss till skolan i Tomar och i går kom en kallelse att vi ska infinna oss i morgon. Ska bli intressant och se om det blir lika katastrofalt som förra året eller om det blir riktiga lektioner denna gång.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

2 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Vi som läser bloggar tycker också det är kul att se vilka som döljer sig bakom orden. Det ska bli kul att se hur långt ni kommit med hus och trädgård, det har ju hänt en hel del på det här året. Och familjen har ju utökats också. Allt på listan ligger nu i husbilen för leverans :)
Kram

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Åh vad glliga ni är! Ska bli jättekul att träffa er igen och jag lovar att ni blir förtjusta i de nya familjemedlemmarna :-)
Se nu till att köra försiktigt och ha en skön resa.
Kram på er
/Annelie