Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2014-11-29

Länge sen

Det är ett bra tag sen jag skrev nu, jag tappade lusten helt enkelt. Sen har det inte funnits så mycket att berätta heller, har mest varit hemma och slickat mina sår. Hade det inte varit för Tina så hade jag nog fått spunk för länge sedan, hon har varit en väldigt god vän och ett stort stöd. Stort stöd har jag fått från mina vänner och familj i Sverige också, tack för att ni finns.

Jag har bestämt mig för att flytta tillbaka till Sverige, bli en hemigrant. Längtar efter nära och kära och att bo i ett varmt hus. Har hittat ett fint litet hus i Skåne där jag kommer bo granne med papsen och mamsen och det känns så bra.


Jag har bytt bort bilen mot en stor Renault Master där mina saker får plats (det mesta lämnar jag i Tomar) och resan hem är planerad till April, då är det förhoppningsvis snöfritt i Europa. Känner inte för att köra en så stor bil i snöväglag så det är bara att ge sig till tåls.


Den står och väntar hos bilfirman, under tiden kör jag en liten skruttig Peugot. Jag köpte den billigaste bilen de hade och dom kommer få köpa tillbaka den då det är dags att packa och dra.


Det lär inte hända så mycket på ett tag nu så det blir inte mycket skrivande men när det drar ihop sig till avfärd så blir det med all säkerhet en del uppdateringar.

Kram på er alla


8 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Så roligt att höra ifrån dig. Vi har väntat på ett livstecken från dig. Borta bra men hemma bäst :)
Sköt om dig och ha det så bra du kan under väntetiden.
Kram

Annelie i Caldas da Rainha, Portugal sa...

Visst är det så, hemma är bäst. Ska göra så gott jag kan.
Kram på er

Anna o Jan - Man ser floden sa...

Under våra första år i Portugal kämpade vi också med vinterkallt boende. Hoppas du nu kan njuta av det sköna inomhusklimatet i Sverige.

Anonym sa...

Hej Annelie!
Jättekul att höra ifrån dig! Jag har varit inne då och då, och nu blev det napp. Dubbla budskap att du ska flytta hem, men kanske mest positivt i alla fall.Jättefint hus du har hittat.
Kram
Från Agneta och VOV från Robi

Anonym sa...

Ååååå längtar sååå!!! Kraaaaaaaaammmm från hela familjen knas

Annelie i Caldas da Rainha, Portugal sa...

Jan o Anna - jag lovar, jag ska njuta som bara den. är full av beundran att ni stod ut så länge.

Agneta - Jag lär sakna ett och annat här men jag tror att jag saknar Sverige mer :-)
Känner du för att resa söderutut är ni välkommen att hälsa på, tror nog vovvarna kan lära sig umgås :-)

Familjen Knas - mej med, det ska bli så himla kul att se er igen.

Kram på er alla

Åsa sa...

Hej Annelie, jag har tittat in här ibland och nästan varit lite orolig då du inte skrivit något, så det var skönt att se en uppdatering. Det måste ha varit ett tufft beslut, men man ska följa magkänslan och jag tycker det låter som om du känner att du fattat rätt beslut. Jag önksar dej all lycke med hemigreringen, och tittar in på din blogg ibland för att se hur det går med allt. PS: Vi har också kallt inomhus! / Kram, Åsa i Bortugal

Åse Rexius sa...

Hej
Jag tycker det är så ledsamt att du flyttar med mest av egoistiska skäl. Jag förstår att du ledsnat på att frysa och längtar efter dina nära och kära men det blir tomt utan dig.

Åse