Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2014-05-21

Kallt och 6000-milaservice


Igår mådde jag inget vidare efter massagen. Ibland reagerar jag med att få feber och bli krasslig, speciellt om det varit rörigt omkring mig. När jag började få massage för tio år sen hade jag gått in i väggen som man säger, hela första året blev jag jättesjuk efter varje massageomgång, det är mycket skit som lösgörs och ska ut. Som tur var blev det inte lika häftig reaktion denna gång för idag mår jag bra igen.

Vädret här är inget vidare just nu, det regnar, en och annan åsksmäll och kallt. I morse var det bara 6° och nu mitt på dan är det bara 12°. Hutter!
Bilen var på sin 6000-mila service idag. Jag satt i bilförsäljningslokalen bredvid och väntade, där höll jag på att frysa ihjäl. Det var inte så kul att gå ut och gå heller för att få upp värmen då regnet öste ner. Men nu har bilen i alla fall en massa nya filter och oljor + två nya bakdäck, de gamla var helt blankslitna. Fick också en offert på att laga en läckande växellåda, inte billigt, över 850€. Men jag vet inte om jag tror på att den läcker, det borde väl synas under bilen då, eller? Oljefläckar på garagegolvet t ex. Ni läsare som kan något om bilar kanske vet?


Fick en utmaning på Facebook att skriva tre bra saker varje dag i en vecka så jag får försöka få till det.
1. Bilen har fått sin service
2. Solen tittar fram just nu och jag lyssnar på Tomas Ledin
3. Febern borta

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få


2 kommentarer:

Hasse sa...

Hej Annelie, jag ringer dig imorgon, DOM vill plocka dig på pengar, bilen är ny ocg lådan börjar inte läcka , möjligen efter fem byten och 20 år.
Hasse

Annelie i Caldas da Rainha, Portugal sa...

Det är lugnt, så lättlurad är jag inte :-)