Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2014-05-09

Snusk


Idag har det varit ganska tråkigt väder. Blåst kalla vindar och småduggat, man har inte haft så stor lust att göra något ute så idag har det mest varit städning och jobb vid datorn för att försöka få till en webbutik jag fått i uppdrag att göra. Det är en hel del pyssel med att få till sidan efter önskemålen, ibland rent klurigt.

Under dagens promenad mitt i ingenstans fanns denna soptipp med gamla bilsäten och annat skräp. Varför fara så långt för att skräpa ner?

På kvällningen mötte jag upp med Åse för att ta en bit mat på stan. På väg till restaurangen gick vi förbi en pastelaria (typ kondis) med fantastiska bakverk, det blev ett litet inköp och fotografering av div bakverk som om sanningen ska sägas inte såg alltför frestande ut.

Marsipanfigurer

Överallt kan man handla olika grejer med fallos-symboler, har försökt få reda på varför det är så mycket av den varan här omkring men det enda jag hittar är att det började för länge sedan då de försökte hitta på nya saker för att öka försäljningen, idag finns "traditionen" kvar mest på skoj. Kanske någon vet mer?
Dessa fanns i skyltfönstret i souvenirbutiken bredvid
Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få


0 kommentarer: