Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2014-06-20

Trevlig midsommar...


...skulle jag ju egentligen önskat igår, men bättre sent än aldrig. Jag får önska er en trevlig midsommardag/helg istället trots det trista vädret. Hoppas det blir bättre snart, tills dess skickar jag lite varma hälsningar till er alla.


Jag var inte riktigt kry igår så det blev inget skrivande. Vaknade vid halvfem av att det kittlade i näsan och en himla huvudvärk. Det gick inte att somna om så jag tillbringade dagen med att titta på TV och slumra lite då och då till hundarnas missnöje, det blev ju inga ordentliga promenader.
Idag mår jag riktigt bra, lyckades mota Olle i grind med Panodil, C-vitamin och tupplurar. Skönt, jag avskyr att vara krasslig.

Lite pyssel blev det idag. Det växer jättevass överallt, liknar mer bambukäppar, och dessa kan man använda till allt möjligt. När pappa var här hjälpte han mig att släpa hem en hel hög som har väntat på att bli något. Nu är alla kvistade och skalade, de ska bli en skärmvägg under plåttaket. Dels för vinden som gärna letar sig dit och dels för att slippa se traven med gamla grejer som står i ett hörn. Tror det kommer bli riktigt mysigt när det är klart.

Dom kan bli upp till 4-5m höga och växer överallt

Skalade och på väg att bli en skärmvägg

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få


5 kommentarer:

Inger Malm sa...

Hej !
Vad kreativitet med vassen :-) . Trevlig midsommar önskas från ett igår kväll + 5- gradigt Norrbptten !

Inger Malm sa...

Ser av min kommentar här ovan , att det ser ut som jag behöver inte bara lektioner i portugisiska utan även i svenska ;-) . " Vad kreativt" ska det naturligtvis stå ! Och en helt ny stavning av Norrbptten oxå ;)

Annelie i Caldas da Rainha, Portugal sa...

Hahaha, ibland lever tangenterna sitt eget liv :-)
Jag lider med er Inger, inte ett dugg avundsjuk. Såg på facebook att det haglat så de gjorde snöbollar i Bräcke, på midsommarafton! helt otroligt.
Ha det så gott och hoppas vädret vänder snart så ni får det varmt o skönt.

Anonym sa...

Hej fint det blir med vassen!

Annelie i Caldas da Rainha, Portugal sa...

Tack Ulrika, det ska bli kul att se hur det blir när det är färdigt. Har inte bestämt mig än för om det ska bli en "vägg" till, får se vad det blir